Hidroizolimi mbron strukturat nga depërtimi i ujit që mund të shkaktojë dëme të shtrenjta dhe të pakthyeshme. Kryesisht është e padukshme pasi të ketë përfunduar ndërtimi. Çdo ditë bodrumi i një ndërtese, ose shtresa më e jashtme e një tuneli, është e ekspozuar ndaj luhatjeve intensive të niveleve të lagështisë dhe temperaturave, të gjitha këto kontribuojnë në përkeqësimin e tij. Besoni në Resin Technology për të siguruar sisteme të papërshkueshme nga uji të qëndrueshme për të mbrojtur projektin tuaj.

Resin Technology ka

15 vite

eksperiencë ne fushen e hidroizolimit duke filluar qe nga viti2006

Gjate 15 viteve eksperiencë Resin Technology ka realizuar 

300 km2

hidroizolim per struktura te nendheshme

Gjate 15 viteve eksperienc Resin Technology ka realizuar rreth

200 km2

hidroizolim taracash

Avantazhet e zgjidhjeve hidroizoluese te Resin Technology

Zgjidhjet e Resin Technology janë të përshtatshme edhe për kërkesat më sfiduese për të mbajtur ujin brenda ose jashtë strukturave që zgjasin, të tilla si tunele, ura, bodrume, ose ballkone.

Për pajisjet e ujit të pijshëm, sistemet tona të hidroizolimit përmbushin miratimet më të rrepta per ujin e pijshëm.

Resin Technology ka zhvilluar zgjidhje për kushte të veçanta të vendit, duke përfshirë produkte mikrobiologjike dhe rezistente ndaj sulmeve kimike, produkte me rezistencë të lartë mekanike, pa plastifikues të lidhur fizikisht dhe produkte ekologjikisht të qëndrueshme. Gjeni se si zgjidhjet e hidroizolimit të Resin Technology mund të kontribuojnë në ndërtimin e qëndrueshëm.

Ne e konsiderojmë të gjithë procesin e hidroizolimit deri në detajet e fundit dhe mund të ofrojmë zgjidhje për të dy ndërtimet e reja dhe projektet e rinovimit.

Përvoja afatgjatë dhe njohuritë e Resin Technolgy për të siguruar produkte dhe zgjidhje të sistemit është një vlerë kryesore e shtuar për projektin tuaj të ardhshëm.

Resin Technology i rrit vlerat projekteve tuaja

  • Konceptet, specifikimet dhe detajimet
  • Trajnimi i aplikimit dhe mbështetja në vend
  • Sisteme të provuara të kontrollit të cilësisë
  • Analiza e rrjedhjeve në strukturat ekzistuese

Sherbimet e Resin Technology ne projekte hidroizolimi

Hidroizolim Strukturë Betoni e Nendheshme

Hidroizolim
Tuneli

Hidroizolim Strukturë Betoni
Nenujore per Ura

Hidroizolim Depo Uji

Hidroizolim Hidrocentrali

Eksploroni Zgjidhjet Tona te Hidroizolimit

Membrana
Hidroizoluese

Hidroizolim per Bashkim
Strukturë Betoni

Hidroizolime me
Injektim

Hidroizolim me Baze Kristaline

Hidroizolim me Baze Poliuretanike

Membrane
Bituminoze

Hidroizolim me Baze
Cimento

Projektet Tona

Arlis Black
Diamond Hotel

Arlis Square 21

Arlis Project
Pharmacy 10

Atsky Emerald Center

Nova Construction Tirana Garden Building

Orion Business Center

Orion Porta e Gjelber

Tirana Golden Park

Turdiu

Park Construction

Nova Construction Tirana Entry