Sisteme Dysheme

Resin

Furnizojmë dhe aplikojmë sisteme dyshemeje rrëshirë epoksi dhe poliuretani rezistent ndaj ndikimeve kimike dhe shumë të qëndrueshme.

Produkte Kundra

Ujit

Mbroni strukturën tuaj nga dëmtimet që shkakton uji duke përdor produktet tona kundër ujit. Mbani ujin në vendin e tij të caktuar.

Përzierje

Betoni

Përzierjet i japin veti të veçanta betonit të freskët ose të ngurtësuar. Ato rrisin qëndrueshmërinë, punueshmërinë ose forcën e betonit

Izolues të

Bashkuar

Sealants ndihmojnë në bllokimin e kalimit të lëngjeve nëpër sipërfaqe ose nyje ose hapje në materiale, një lloj vulë mekanike.

Sisteme Dysheme

Resin

Furnizojmë dhe aplikojmë sisteme dyshemeje rrëshirë epoksi dhe poliuretani rezistent ndaj ndikimeve kimike dhe shumë të qëndrueshme.

Produkte Kundra

Ujit

Mbroni strukturën tuaj nga dëmtimet që shkakton uji duke përdor produktet tona kundër ujit. Mbani ujin në vendin e tij të caktuar.

Përzierje

Betoni

Përzierjet i japin veti të veçanta betonit të freskët ose të ngurtësuar. Ato rrisin qëndrueshmërinë, punueshmërinë ose forcën e betonit

Izolues të

Bashkuar

Sealants ndihmojnë në bllokimin e kalimit të lëngjeve nëpër sipërfaqe ose nyje ose hapje në materiale, një lloj vulë mekanike.

KUSH JEMI NE

Përmirësoni ndërtesën tuaj

Që prej themelimit të saj “Resin Technology” ka fituar reputacionin e një kompanie inovatore në fushën e ndërtimit. Ajo është gjithmonë në kërkim të zgjidhjeve të reja teknike dhe materiale duke i sjellë klienteve produktet dhe shërbimet më të mira. Suksesi ynë qëndron tek puna e përkushtuar dhe dedikimi i saj ndaj suksesit të klienteve. Ajo është një kompani me shërbim të plotë duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh si: kontraktimin e përgjithshëm, shërbimet para-ndërtimit, konsultues (këshillues) ndërtimi, menaxhimi i programit, projektim (dizajn), ndërtime betoni.

PËRSE NE

Njihuni Me Punimet Tona